Utorak, 14.05.2002.

19:00

BOMBA BACENA NA SNP U NIKSICU

Izvor: B92

Default images
U prostorijama Opstinskog odbora Socijalisticke narodne partije u Niksicu eksplodirala je u utorak rano ujutru bomba. Bomba kasikara ubacena je u prostorije SNP-a kroz vrata. Povredjenih nema jer se incident dogodio u ranu zoru, kada nikoga nije bilo u sedistu SNP-a.

Od eksplozije su osteceni zidovi i pod, prenosi dopisnik Radija B92 Srdjan Jankovic.

Dragan Koprivica, portparol SNP-a, je izjavio: "Siguran sam da je ovaj bezumni cin izazvao veliko ogorcenje gradjana u Niksicu i oni sigurno znaju da tumace sta to znaci u smislu uznemiravanja gradjana i sa koje bi adrese to moglo da dodje. Koliko znam, sa predsednikom opstinskog odbora SNP-om sa g. Bozidarom Milojevicem razgovaralo je vec nekoliko predstavnika medjunarodnih institucija, a i nezvanicno, koliko saznajem, razgovarao je i predstavnik MUP-a". Ovom incidentu su prethodila i jos dva incidenta u kojem su pretuceni aktivisti SRS-a u Niksicu i u Budvi napadnuti aktivisti Koalicije Zajedno za Jugoslaviju dok su lepili plakate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: