Sreda, 14.02.2001.

18:00

VUKSIC NE MOZE U SVAJCARSKU

Izvor: B92

Default images
Funkcioner Pokreta za demokratsku Srbiju, penzionisani pukovnik Dragan Vuksic, nije dobio saglasnost svajcarske vlade za jugoslovenskog ambasadora u toj zemlji, pise "Blic". Kako prenosi Fonet, izvor lista iz Saveznog ministarstva inostranih poslova rekao je kako Svajcarska Vuksicu nije dala dozvolu najverovatnije samo zbog toga sto je clan i funkcioner stranke ne cijem celu je Momcilo Perisic, jer se "jos ne zna da li protiv njega postoji tajna optuznica Haskog tribunala".

Komentarisuci ovu vest, Vuksic je rekao da "ne moze da veruje da je jedini, od toliko ambasadora, koji nece dobiti saglasnost zemlje". "Mogu da kazem da verovatno u svetu postoje zemlje koje ce mi vrlo rado dati saglasnost za ambasadorsku ili neku drugu funkciju, jer u mom zivotu ili karijeri ne postoji nijedna mrlja ili nesto sto bi bilo koji dobronameran covek mogao da mi prebaci", izjavio je Vuksic, javlja B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: