Ponedeljak, 12.02.2001.

13:44

PREGLED STAMPE

Izvor: B92

Default images
U danasnjem pregledu stampe, na adresi http://www.b92.net/archive/s/press-index.phtml, prenosimo intervju glavne tuziteljke Haskog tribunala Karle del Ponte listu "Danas". Iz istog lista prenosimo licni stav Miroslava Karlice, novinar Programa za inostranstvo RTS-a o stanju u toj kuci posle 5. oktobra. Za Srbiju se sprema novi paket pomoci od 220 miliona eura, tvrdi u intervjuu za "Politiku" direktor Evropske agencije za rekonstrukciju, Igo Mingareli. "Glas javnosti" istrazuje kakva buducnost ocekuje domacu automobilsku industriju, dok "Blic" u ragovoru sa Tindom Kovac-Cerovic, profesorom na Filozofskom fakultetu i savetnikom u Ministarstvu prosvete o reformama skolstva u Srbiji istrazuje kakve bi reforme trebalo da pretrpi skolstvo u Srbiji.

U pregledu strane stampe prenosimo tekst Washington Post-a o pripremama jugoslovenskih vlasti za sudjenje Slobodanu Milosevicu i njegovim saradnicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: