Nedelja, 11.02.2001.

18:32

PRONADJENA 2 LESA, UHAPSENA 2 ALBANCA

Izvor: B92

Default images
Medjunarodne snage na Kosovu u subotu su pronasle tela dva ubijena muskaraca, saopstio je u nedelju u Pristini portparol KFOR Ar Dzej Hefer. On je precizirao da su pripadnici Multinacionalne brigade Istok u Starom Kacaniku nasli telo jednog muskarca, za kog se veruje da je Albanac, posto uz njega nisu pronadjena nikakva dokumenta. Policija UNMIK vodi istragu o ovom slucaju, rekao je Hefer. Jos jedno telo muskarca pronadjeno je na jednoj farmi u blizini mesta Rugovo, javlja Srna.

KFOR je saopstio da je u subotu uhapsio i predao UNMIK policiji dva Albanca zbog ilegalnog posedovanja oruzja. Zaplenjena je puska M-5966 i okvir municije u jednoj kuci u predgradju Peci, a Albanac kod kog je nadjeno oruzje predat je policiji UNMIK.

Italijanska vojna policija zaustavila je i pretrazila automobil jednog Albanca u mestu Ljubusa. Nadjen je i zaplenjen pistolj i 7 komada municije, a vlasnik automobila je, takodje, predat policiji UNMIK.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: