SPO NEGIRA NAVODE O MASOVNOM ISTUPANJU PODMLATKA IZ STRANKE

Izvor: B92

Četvrtak, 26.10.2000.

18:56

Default images
Spski pokret obnove u cetvrtak je negirao da je njegov podmladak, nezadovoljan odlukama sa nedavne sednice Glavnog odbora, resio da napusti stranku. "Neistina je da je podmaladak SPO doneo odluku da kolektivno istupi iz stranke. Svi odbora Kluba mladih ostaju u Srpskom pokretu obnove i, u okviru stranke, nastavice borbu za istinsku demokratiju u Srbiji", navodi se u saopstenju SPO koje prenosi Beta. SPO je, takodje, saopstio da odluku Glavnog odbora o izboru novog predsednistva stranke i izglasavanje poverenja predsedniku Vuku Draskovicu podrzavao i Odbor SPO za Evropu.

I Klub mladih SPO negirao je istupanje podmlatka iz stranke, javlja FoNet. "Neistina je da je podmladak SPO doneo odluku da kolektivno istupa iz stranke. Svi odbori Kluba mladih ostaju u SPO i u okviru stranke, nastavice borbu za istinsku demoktratiju", navodi se u saopstenju koji je potpisao predsednik Kluba mladih SPO Veselin Blazic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: