Obradović o centru: Nisam pristalica dovođenja po svaku cenu

Trener Partizana Željko Obradović izrazio je zadovoljstvo ubedljivom pobedom na Krkom rezultatom 92:45 u 5. kolu ABA lige.

Izvor: SS

Subota, 23.10.2021.

21:40

Obradović o centru: Nisam pristalica dovođenja po svaku cenu
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

"Utisci su naravno veoma pozitivni, mislim da smo igrali ozbiljnu utakmicu od prvog do poslednjeg sekunda. To je način na koji smo se ponašali u svakoj utakmici do sada i tako ćemo nastaviti. Uvek ozbiljnost, prema sebi i protivniku i, što je najvažnije, prema ljudima koji dolaze da nas podrže i koji su i večeras napravili fantastičnu atmosferu. Verovatno ovo nije pravi odnos snaga dva tima", rekao je Obradović u uvodu konferencije za medije.

Madar?

"On je mlad igrač, ima 20 godina, ima odličan osećaj za igru, trenira vredno i ponaša se dobro. Kao i svi mladi igrači ima trenutke kada koncentracija nije na dovoljnom nivou, ali to nije samo kod njega. Što se tiče Rodionsa, on kada je dostigao nivo koji smo želeli dobio je koronu, pauzirao 20 dana i to je ostavilo posledice. Večeras sam želeo da provede što više vremena na parketu i da bi se vratio", rekao je Obradović.

Ove večeri u timu nije bilo Radeta Zagorca i Uroša Trifunovića

"Rade Zagorac ima problema sa leđima, nismo hteli da pravim opterećenje, nadamo se da će biti spreman za prvi trening. Uroš ima stomačne probleme, kod kuće je i valjda je već bolje".

Potom se osvrnuo i na teme pojačanja, jer se čeka novi igrač na poziciji centra.

"Najiskrenije pokušavam da budem van svih priča. Nemam pojma ko priča o pojačanjima, o čemu se priča, mene to ne zanima. Imam igrače kojima verujem. Verujem Zoranu i ljudima iz stručnog štaba koji rade dobar posao. Ako bude došlo vreme da se priča o nekim stvarima mi ćemo razgovarati. Nikada nisam bio pristalica toga da se dovodi po svaku cenu neki igrač, sem ako to nije neko... Veoma nam je važno da to bude neko ko može da donese neki ekstra kvalitet, sve se svodi na to“, poručio je Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli: