Utorak, 21.11.2023.

08:57

Jovanov poručio Đilasu: A što se Pošte tiče... Dokle, čoveče? FOTO

Milenko Jovanov oglasio se na svom zvaničnom X nalogu gde je reagovao na pisanje Dragana Đilasa.

Izvor: B92

Jovanov poručio Đilasu: A što se Pošte tiče... Dokle, čoveče? FOTO
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIÆ/ nr

Odgovor prenosimo u celosti:

"Ako se već hvalite i ponosite zaradom svojih kompanija od 619 miliona evra, vratite taj novac narodu, svim građanima Srbije, jer je njihov, pošto ga niste zaradili svojom sposobnošću u vreme kad je Srbiji išlo dobro i kad je napredovala, nego kad su ljudi otpuštani, fabrike zatvarane, a država dovedena na pola koraka od bankrotstva. Umesto da se uradi nešto za narod i državu, od ono malo para što je bilo, razvijale se privatne kompanije. I to je za ponos?!

A što se Pošte tiče, odlično ste pokazali da se ništa niste promenili! Sve već viđeno! Nekada ste na štetu Telekoma razvijali SBB i druge svoje firme, a sada, gle čuda, likovi iz sindikata sa kojima ste na istoj listi zaustavljaju rad Pošte, dok Di Ekspres beleži rast poslovanja! Čudne li koincidencije! Budući da se scenario ponavlja, biće da ne umete ništa na tržištu, već samo da se kao parazit nakačite na nešto što pripada narodu i državi, nešto što je neko drugi stvorio i napravio i da ga davite, dok ga ne uništite i dok na tome ne zaradite.

Dokle, čoveče?! Dok sama Srbija ne postane ćerka firma Junajted grupe? E, taj film nećeš gledati".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: