Zvezde "Dine" o nastavku: "Biću tamo duže, super"; "To je maraton, a ne sprint"

Jedan od najzanimljivijih blokbastera koji je najviše iznenadio ljubitelje filma ove godine bio je film "Dina", koji je konačno oživeo pogled Denisa Vilneva na naučnofantastični roman Frenka Herberta.

Izvor: B92

Petak, 26.11.2021.

15:29

Zvezde
Foto: Profimedia

Čija "Dina" je bolja?

Film u kome su se pojavile mnoge glumačke zvezde predstavio je prvu polovinu Herbertovog izvornog materijala i ostavio publiku u iščekivanju toga kako će se priča dalje odvijati.

U nedavnom intervjuu za "Deadline", dve zvezde filma, Zendaja i Timoti Šalame, govorile su o nedavno najavljenom nastavku, kao i o tome šta fanovi mogu da očekuju.

Film "Dina" ima problem – i on traje 7 minuta

"Pa, mogu da budem tamo duže, što je super", rekla je Zendaja uz smeh.

"Želim da rastem sa likovima koje igram i sa ljudima od kojih mogu da učim. Svako ko je čitao knjige zna da ima još mnogo toga da se istraži. Ono što je bilo super jeste to što nisam bila tu dugo tokom snimanja, pa sam mogla da vidim film iz potpuno nove perspektive, jer nisam prisustvovala većini setova i scena iz prvog dela. I dok sam gledala delovalo je samo kao početak priče", rekla je Zendaja.

Režiser nove verzije "Dina": Montirati film na daljinu je veoma težak proces

"Bili smo spremni da se vratimo tada kada smo završili prvi deo", dodao je Šalame.

"Ova priča je daleko od završene. Ovi likovi su daleko od svojih krajnjih tačaka. Ostvarenje sna je raditi sa Denisom na filmu ove veličine. I to je svakako maraton a ne sprint, tako da morate da imate samokontrolu. Ali ne želite da se umorite od zabave", istakao je glumac.

Glumac je nag u sceni filma "Dina" - otkrio detalje

Govoreći o tome kada bi moglo da se počne sa snimanjem nastavka, Vilnev je nagovestio da bi to najranije moglo da se dogodi u ovo vreme, sledeće godine.

"To je fantastična vest, ali je i vrsta tereta", rekao je Vilnev u intervjuu za "The Holliwood Reporter".

"Dobra vest je da je dosta posla već urađeno u vezi sa dizajnom, kastingom, lokacijama i pisanjem. Tako da ne počinjemo od nule. Nije dug vremenski period, ali pokušaću da se suočim sa tim izazovom jer važno mi je da publika što pre vidi drugi deo. Ne radi se o nekoj epizodi ili drugoj priči sa istim likovima, već o direktanom nastavku na prvi film. To je drugi deo velikog ogromnog filma što pokušavam da uradim - što pre to bolje", prokomentarisao je reditelj "Dine".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli: