Mediji: Opozicija na zajedničkom zadatku – krivicu za Banjsku svaliti na Vučića VIDEO

NATO opozicija i lažne patriote ujedinjene su u jednom cilju da krivicu za Banjsku svale na Vučića, uklonie ga sa vlasti i promene politiku Srbije prema KiM.

Izvor: Novosti
Podeli
Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic
Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Sve ovo usledilo je nakon tragičnih dešavanja kod manastira Banjska, u kojoj su u okršaju sa takozvanom kosovskom policijom ubijena tri Srbina, pišu Novosti.

U prvom redu, tu je lider samoprozvanog Kosova, Aljbin Kurti, koji je izjavio kako predsednik Vučić stoji iza svega, dok je donedavni potpredsednik Srpske liste, Milan Radoičić, samo egzekutor svega.

Tu su svakako i Majkl Rut, koji je nakon nemilih događaja isprozivao na društvenim mrežama predsednika Vučića, kao da je on jedini odgovoran za sve što se desilo.

Kada je reč o prozapadnoj opoziciji, Stamenkovski je izjavila kako je predsednik Vučić "generiše sukobe i nasilje ne samo u Srbiji već i u regionu".

Zdravko Ponoš se složio sa pisanjem Danasa o tome kako tog kobnog dana Vučić nije imao situaciju pod kontrolom, te upitao ko će na duši nositi poginulog policajca tzv. kosova, uprkos tome što su i Srbi poginuli tog dana - ironično zar ne? Jovanović, iz Novog DSS-a je istakao kako je ukob na tzv. Kosovu "potvrdio pogubnost kosovkse politike koja se vodi". Boško Jovanović je poručio kako je "potrebna nova politika prema Kosovu i metohiji, jer je dosadašnja doživela krah".

Iz svega navedenog se vidi kako je najlakše upretiti prstom i pronaći krivca za sve u predsedniku Srbije, jer to tako obično biva, bez obzira na njegovo neprekidno zalagnje i trud da sačuva naš narod na Kosovu i Metohiji, koji je već dugo vremena izložen teroru Aljbina Kurtija, pišu Novosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 109 idi na stranu