SNS: Uništene prostorije Mesnog odbora u Krnjači

Beograd -- Gradski odbor Srpske napredne stranke Beograda saopštio je danas da su tokom noći uništene prostorije Mesnog odbora te stranke u Krnjači.

Izvor: Tanjug
Podeli

"Još jedan izliv mržnje đilasovaca i njegovih uposlenika, koji su tokom noći uništili prostorije Mesnog odbora u Krnjači", naveo je Gradski odbor SNS u saopštenju.

SNS navodi da se to i očekivalo od ljudi koji svoju politiku, kako kažu, zasnivaju na mržnji prema jednom čoveku- Aleksandru Vučiću.

"To je očekivano od onih koji čitav svoj politički program baziraju na progonu i linču političkih neistomišljenika. Oni koji ne mogu da pobede rezultate, jedino mogu da prete i vredjaju na ličnoj osnovi one ljude koji se danonoćno bore za Srbiju i sve njene gradjane", ocenjeno je u saopštenju.

Oni ukazuju da će bez obzira na primitivne i vulgarne uvrede i napade, Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka nastaviti marljivo i predano da rade za Srbiju.

"Nastavićemo da se zalažemo za jaku i uspešnu Srbiju, za kilometre novih puteva, za obnovljene i izgradjene nove bolnice i škole, za nove investicije i nova radna mesta, jer Srbija i njeni gradjani su na prvom mestu", ističe .

Oni su Đlasu poručili da neće zaustaviti napredak Srbije "ma koliko prostorija naše stranke da unište, a nadležne državne organe pozivamo da pronadju počinioce i da ih sankcionišu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 112 idi na stranu