Napadnute prostorije SNS na Ledinama: “Rušilačko ponašanje tzv. opozicije” FOTO

U nedelju uveče je izvršen još jedan napad na prostorije Srpske napredne stranke na Novom Beogradu.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: SNS
Foto: SNS

Kako je saopštio Opštinski odbor SNS Novi Beograd, u pitanju su prostorije Mesnog odbora na Ledinama.

Poverenik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Stevo Marušić u saopštenju podseća da je na Novom Beogradu svojevremeno uništen izlog i oštećen zid Opštinskog odbora, prostorije MO u Bloku 45 u Tržnom centru Enjub, kao i u Bloku 70 kada je kamenovan izlog i uništen deo inventara.

''Vandalizam je još jedna u nizu provokacija koju sprovode Đilasovi i Jeremićevi eskadroni, a koji mržnjom i rušenjem pokušavaju da ostvare politički poen. Ova grupacija svoje aktivnosti seli na ulicu u želji da nasiljem dobiju ono što nisu u stanju demokratskim sredstvima i na izborima. To se videlo i tokom jučerašnjeg dana kada su pokušali da blokiraju grad. Pošto im to nije uspelo, nervozni i besni, napadaju prostorije SNS. Ovoj grupaciji pomažu i tajkunski mediji predvođeni Šolakom, koji svojom uređivačkom politikom podstiču i ohrabruju nasilje i na taj način pokušavaju da terorišu Srbiju'', kaže Marušić.

Dodaje da Opštinski odbor SNS Novi Beograd najoštrije osuđuje napad na prostorije stranke na Ledinama.

''Ovakvo rušilačko ponašanje tzv. opozicije neće nas uplašiti. Ono što daje snagu nama u Opštinskom odboru SNS Novi Beograd jeste podrška građana programu i rezultatima naše stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić'', navodi Marušić u saioštenju.

Foto: SNS
Foto: SNS

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 105 idi na stranu