Zelenski će biti nemilosrdno zgnječen?

Amerikanci će nemilosrdno zgnječiti ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog kada se "naigraju" sa njim, kao sa eksperimentalnim insektom.

Izvor: Sputnjik

Sreda, 29.11.2023.

09:46

Zelenski će biti nemilosrdno zgnječen?
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AÆIMOVIÆ/ bg

To je napisao na Telegram kanalu zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

"Američki entomolozi baš vole eksperimente na insektima. Njihova nacionalna zabava je da različite vrste paukova stave u teglu i da sa neskrivenim zadovoljstvom gledaju kako jedni druge jedu", napisao je on.

"Pre ili kasnije, posmatranje insekata postaje beskrajno dosadno. Onda se oni stavljaju na dijetu i prati se rast agresije artropoda. Tada ova mala otrovna stvorenja posebno agresivno bodu i proždiru svoju vrstu. Naravno, preživi onaj koji je smeliji, jači i deblji", naglasio je političar.

"A šta je sa ovim najvažnijim glavnim paukom, koji se ugojio na račun krvi i tela svojih saplemenika? Šta će biti sa njim, sa pobednikom? Ako entomolozi stave ulog na njega, naravno. On će na kraju ipak biti nemilosrdno zgnječen papučom kada se s njim entomolog naigra", objasnio je Medvedev, sumirajući post latinskim izrazom sic transit gloria mundi.
  • Sve najnovije vesti iz Ukrajine pratite u našem blogu UŽIVO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Podeli: