Nedelja, 10.12.2023.

16:13

Bulatović: Đilasovu prljavu kampanju iznose Kesić i Ivanović

Dejan Bulatović izjavio je da je "sve jasnije da samozvani humoristi šire opozicionu propagandu".

Izvor: B92

Bulatović: Đilasovu prljavu kampanju iznose Kesić i Ivanović
Photo: M.M./ATAImages

"Iz dana u dan postaje sve jasnije da su se samozvani humoristi sa medija koji šire opozicionu propagandu apsolutno stavili na raspolaganje i podredili svoje emisije hirovima Dragana Đilasa. Može se konstatovati da ih je Đilas častio time što su preuzeli ulogu njegovih portparola," počeo je Bulatović.

"Da ono što Zoran Kesić i Ivan Ivanović rade nije maliciozno, mržnjom otrovano, vulgarno i sramotno, možda bi, samo možda, bilo po malo i smešno", naveo je on.

"Jedino kako bi se mogao opisati nazovi humor Ivanovića i Kesića (čuj mene Dragana Đilasa) jeste bruka za slobodno novinarstvo i medijski esnaf. Kancerogena mržnja prema Aleksandru Vučiću "obogaćena" vulgarnim psovkama i uličarskim prostaklucima, pokazuje da su Kesić i Ivanović dozvolili sebi da padnu na tako niske grane, pa da pretvore svoje emisije u istureno odeljenje Đilasovog kruga dvojke."

"Svojim radom stavili su znak jednakosti između sebe i neuravnoteženog, agresivnog cirkuzanta Aleksandra Jovanovića Ćute, koji je jedini u istoriji parlamentarnog života dozvolio sebi drskost da se penje po skupštinskim klupama i uništava imovinu građana Srbije, i sve to uz buku vuvuzela kojim je sa svojim kolegama pokušao da spreči važan rebalans budžeta. Šta to beše čojstvo i hrabrost, gospodo Đilasovi cirkuzanti?", upitao je Bulatović.

"Nemam sumnju da će i nakon 17. decembra da se nastavi loša medijska predstava u kojoj je Đilas dodelio glavne uloge ovoj dvojici medijskih klovnova. Međutim, gospodo voditelji Kesiću i Ivanoviću, neograničena mržnja prema Aleksandru Vučiću i njegovoj decenijskoj političkoj dominaciji, koja uživa apsolutni legitimitet naroda Srbije, ne sme biti jedina tema emisija koje teže da se zovu humorističkim. Jedino što postižete ovakvim svojim nastupima jeste da javno iskažete nemoć i nervozu. Vlast se smenjuje na izborima, a kako vaš gazda Dragan Đilas može samo da sneva o izbornoj pobedi, izgleda da će se vaše trovanje dela javnosti nastaviti sve dok Đilas ne shvati da nema šta više da traži u politici", istakao je kandidat za narodnog poslanika na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Dejan Bulatović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Podeli: