GIK odbila još šest prigovora Ujedinjenih za Beograd

Gradska izborna komisija danas je na 35. sednici odbila još šest prigovora koje je podnela Koalicija Ujedinjeni za pobedu Beograda.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 02.05.2022.

19:18

GIK odbila još šest prigovora Ujedinjenih za Beograd
EPA-EFE/ ANDREJ CUKIC

Predsednik GIK-a Zoran Lukić ranije je za Tanjug rekao da će danas biti održana sednica GIK na kojoj će se odlučivati o prigovorima, kao i da se očekuje da će biti odbijeni.

"Ponovo se sada nastavlja napad na Komisiju, posebno na Stručnu službu, koja dva i po meseca danonoćno radi i već je dovoljno opterećena. Očekujem da će i novi prigovori, imajući u vidu njihov "templejt" (template, izgled), biti odbijeni i da ćemo moći da utvrdimo konačne rezultate izbora", rekao je Lukić za Tanjug u subotu.

Na pitanje koliko će se čekati na nove rezultate ukoliko GIK odbije prigovore, Lukić je objasnio da postoji pravo žalbe na tu odluku i da se ''''moraju sačekati sve zakonske mogućnosti koje liste imaju'''', tako da se, kako je naveo, može dogoditi da sve potraje do juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Podeli: