Petak, 01.03.2024.

09:49

Plejbojeva zečica otkrila bizarne seksualne fetiše Leonarda Dikaprija

Plejbojev model Hajk Konings, koja ima 22 godine, ocrnila je Leonarda Dikaprija, nakon što se ljubila sa njim u noćnom izlasku u Los Anđelesu.

Izvor: B92

Plejbojeva zečica otkrila bizarne seksualne fetiše Leonarda Dikaprija
Foto: Profimedia

Ona je istakla da je koketirala sa holivudskom zvezdom (49) u noćnom klubu u koji možete da uđete samo uz pozivnicu, ali ga je opisala kao "previše čudnog i prestarog", piše Dejli mejl (Daily Mail).

Nakon što se pojavila na naslovnoj strani magazina "Dač" (Dutch), prisetila se noći u kojoj je upoznala oskarovca.

"To je bio tajni klub u El-Eju, u koji ste mogli da uđete samo ako ste pozvani. Videla sam ga kako sedi u crnoj dukserici, sa crnim kačketom i naši pogledi su se sreli", objasnila je ona.

Nakon toga, Leov menadžer joj je prišao i rekao da glumac želi da priča sa njom i odveo ju je do njegovog stola.

Poljubac sa njim opisala je kao prosečan.

"Bilo je u redu, ali definitivno nije najbolji koji sam imala", objasnila je ona. Zatim je pozvana da ode sa njim kući, ali ga je odbila.

"Reagovao je veoma šokirano. Naravno da nije navikao na to. Kada sam rekla da ga ne poznajem dovoljno dobro, odgovorio je slatko. Poštujem to. Nakon toga se okrenuo drugoj devojci i odveo je kući", rekla je Plejbojeva zečica. Hajk Konings je rekla da, iako nije spavala sa Leom, imala je nekoliko prijateljica koje su provele noć sa njim i tvrdile su da on ima neke upitne preferencije u spavaćoj sobi.

„Jedna prijateljica je rekla da je držao slušalice tokom seksa jer nije želeo da je čuje. A druga je rekla da joj je čak stavio jastuk na glavu", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli: