Vejn Runi ima problem sa kontrolom besa: "Razbio sam sva vrata zbog žene"

Fudbalska legenda Vejn Runi otkrio je da je jednom bio toliko besan nakon svađe sa suprugom Kolin da je napravio rupe na svim vratima iznajmljene kuće.

Izvor: B92

Sreda, 15.09.2021.

12:31

Vejn Runi ima problem sa kontrolom besa:
Foto: Profimedia

Runi, koji je u braku sa Kolin od 2008. godine, pričao je o svojim momentima ljutnje, uključujući i onaj koji se dogodio kada je imao 18 godina.

"Išao sam na noćni izlazak sa momcima pa sam nazvao Kolin. Mislim da je u to vreme bila u Liverpulu. Rekao sam joj da izlazim", rekao je.

"Znate, kad ste u tim godinama, mnogo se svađate. U svakom slučaju, ona je uporno nastavljala da se raspravlja, a ja sam u toj iznajmljenoj kući udario u svaka vrata i napravio rupu u njima", dodao je Runi.

Vejn Runi opet prevario ženu? Našli ga u hotelu sa tri devojke, intervenisala i policija

Nakon poslednjeg udarca, noga mu se zaglavila u vratima. Stajao je na jednoj nozi, a zatim pao.

"Pokušavao sam da izvadim nogu iz vrata, a onda sam ponovo izgubio živce i potpuno razbio vrata", prisetio se Runi siatuacije. Zatim je došao Rio Ferdinand, a kada je ušao u kuću, priča Runi, video je rupe od pesnica na svim vratima i veliku rupu kroz koju mi je prošlo stopalo.

"Sećam se da sam posle sedeo i razmišljao: 'Šta to radim?'", rekao je on. Runi (35) dodaje da je sada naučio da se nosi sa svojim besom i da ga usmerava tako da može da mu koristi.

Vejn i Kolin su se venčali u Italiji 2008. godine, a par ima troje dece.

Ranije ove godine, Kolin je ostala uz svog supruga nakon što je fudbaler snimljen u hotelskoj sobi sa tri žene. Tada nije bilo dokaza da je Vejn uradio nešto neprimereno ili da je bio svestan kada su fotografije nastale.

Vejn Runi kaže "nameštaljka", policija istražuje šta je istina

"The Sun" se pozvao na izvor koji je tvrdio da je Kolin (35) verovala da je njenom mužu "smešteno", kao i da ne misli da su žene sa pomenute fotografiji imale veze sa tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli: