Razvodi se Mija Kalifa

Mija Kalifa je na društvenim mrežama objavila da se razvodi od supruga Roberta Sandberga nakon dve godine braka.

Izvor: index.hr

Sreda, 21.07.2021.

18:36

Razvodi se Mija Kalifa
Foto:Profimedia

"Pouzdano možemo da kažemo da smo pokušali sve kako bi naš brak funkcionirao, ali nakon gotovo godinu dana terapija i rada na tome, razilazimo se, znajući da ćemo jedno u drugom imati prijatelja za ceo život i da smo zaista pokušali", započela je objavu.

Dodaje i da razlog nije jedan incident, već nešto drugo.

"Uvek ćemo se voleti i poštovati jer znamo da nije jedan izolovani incident uzrok našem prekidu, već vrhunac nerešivih, temeljnih razlika za koje ne možemo da okrivimo jedno drugo", piše Mija.

"Zatvaramo ovo poglavlje bez žaljenja i oboje počinjemo ispočetka, odvojeni, ali povezani kroz neverovatnu porodicu, prijatelje i ljubav prema našim psima. Ovo je došlo prekasno, ali drago nam je što smo odvojili vreme i dali sve od sebe i sada možemo da odemo znajući da smo dali sve od sebe", zaključila je.

Mija i Robert su se verili u martu 2019. godine, a venčali su se 10. juna iste godine.

28-godišnja influenserka i bivša porno-zvezda iza sebe već ima jedan brak, koji je sklopila sa svojim dečkom iz srednje škole. Venčali su se 2011. godine i dve godine kasnije su se rastali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

143 Komentari

Podeli: