Ponedeljak, 18.06.2001.

11:44

BRANKOVIC: DOS GUBI KREDIBILITET

Izvor: B92

Default images
Direktor agencije za istrazivanje javnog mnenja "Medijum" Srbobran Brankovic izjavio je “Blicu” od ponedeljka, povodom rezultata ponovljenih izbora u 17 opstina Srbije, da je trenutno najjaca partija u Srbiji Demokratska stranka Srbije, dok je na drugom mestu Demokratska stranka, a na trecem Socijalisticka partija Srbije, javlja FoNet.

Ponovljeni lokalni izbori mogli bi da budu indikator za celu politicku scenu, rekao je Brankovic.

Kod pristalica Demokratske opozicije Srbije je primetan veliki stepen apstinencije, "sto znaci da je nova vlast u zemlji dosla do crvene linije", izjavio je Brankovic, objasnivsi da je doslo do obrta u svesti ljudi i da je DOS poceo da gubi kredibilitet, a da je prvi znak apstinencija biraca. Prema recima Brankovica, potencijalni gubitnik na politickoj sceni mogla bi da bude Demokratska stranka, jer se za nju vezuju uspesi i neuspesi Vlade Srbije. Brankovic je ocenio da je predsednik Savezne Republike Jugoslavije Vojislav Kostunica "bezbedan, jer je distanciran od trenutnih dogadjaja u zemlji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: