Utorak, 30.01.2001.

11:47

VREMENSKA PROGNOZA

Izvor: B92

Default images
U Jugoslaviji ce biti oblacno s kisom i pljuskovima povremeno, a najvisa dnevna temperatura iznosice oko 12 stepeni. Lokalno se ocekuju i grmljavine, narocito u Crnoj Gori i jugozapadnoj Srbiji. Padavine ce biti intenzivnije u juznim predelima, a u celoj zemlji ce jacati krajem dana i u nocnim satima. Vetar juzni, umeren. Minimalna temperatura od 4 do 8, na jugu Crne Gore oko 10, a maksimalna od 7 do 12, na primorju do 14 stepeni.

Prognoza vremena za Jugoslaviju od 31. januara do 2. februara: U sredu u celoj zemlji bice oblacno s kisom koja ce u toku dana preci u susnezicu i sneg najpre u severozapadnim predelima, uz osetan pad temperature. Zatim se ocekuje postepeno slabljenje padavina u severnim predelima i prestanak, dok ce se u istocnim i juznim predelima zadrzati oblacno povremeno sa snegom. Vetar severni, umeren. Temperatura prvog dana od 0 na severozapadu, do 6 stepeni na jugoistoku, na moru do 10, a sledeca dva dana oko 0 stepeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: