Ponedeljak, 29.01.2001.

21:57

KONGRES SNP 24. FEBRUARA

Izvor: B92

Default images
Glavni odbor Socijalisticke narodne partije Crne Gore odlucio je u ponedeljak uvece da drugi redovni kongres partije bude odrzan 24. februara u Podgorici i nije razmatrao ponudjenu ostavku Momira Bulatovica, predsednika stranke.

Tanjug saznaje da ce na kongresu biti raspravljene koncepcijske razlike u sprovodjenju partijske politike izmedju predsednika SNP Momira Bulatovica i trojice potpredsednika Predraga Bulatovica, Zorana Zizica i Srdje Bozovica, koje podrzava ubedljiva vecina clanova ostalih rukovodecih organa. Momir Bulatovic nije prisustvovao sednici Glavnog odbora i partijskim drugovima je uputio pismo u kome je najavio ostavku ako to od njega bude zatrazeno. Na predlog trojice potpredsednika ostavka nije razmatrana, cime je odluka o izboru lidera partije prepustena kongresu, koji uz to treba da ojaca jedinstvo stranke i utvrdi zadatke u kampanji za parlamentarne izbore u Crnoj Gori zakazane za 22. april. Tanjug je saznao da je Glavni odbor ovlastio Izvrsni odbor SNP kao jedino partijsko telo koje moze da komunicira s javnoscu i odredio da njegovim radom do kongresa rukovodi potpredsednik Predrag Bulatovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: