Nedelja, 28.01.2001.

00:05

AJDE, SVI ZA CRNU GORU UZ PEVANJE I PUCANJE

Izvor: B92

Default images
Na glavnom gradskom trgu u Podgorici, odrzan je miting za samostalnu Crnu Goru, pod nazivom "Ajde, svi za Crnu Goru" , u organizaciji Liberalnog saveza Crne Gore, javlja dopisnik Radija B 92. Neki crnogorski novinari javljaju da se okupilo od pet do sedam hiljada ljudi, mada dopisnik Radija B 92 iz Crne Gore nije mogao da proceni broj prisutnih. Okupljenima su se obratili visoki zvanicnici Liberalnog saveza Crne Gore, politicki lider Miodrag Zivkovic, predsednik Miroslav Vickovic i Slavko Perovic, prepoznatljivi lider ove stranke koji ima u partiji funkciju blagajnika. Skup su pozdravile i nestranacke licnosti iz javnog zivota Crne Gore. Na skupu nije bilo incidenata, osim sto su se, kada je zapevana jedna od pesama posvecenih Crnoj Gori, culi pucnji iz desetak pistolja, javlja dopisnik Radija B 92.

Predstavnici Liberalnog saveza Crne Gore na mitingu su zatrazili od aktuelnih crnogorskih vlasti da raspisu refrednum, kritikujuci predsednika Republike Mila Djukanovica sto je odbio da stane na celo "crnogorskog bloka", javlja SRNA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: