Četvrtak, 25.01.2001.

21:12

SVETLANA RAZNATOVIC NIJE SVEDOCILA U CETVRTAK

Izvor: B92

Default images
Na glavnom pretresu u nastavku sudjenja za trostruki zlocin u hotelu "Interkontinental" 15. januara prosle godine, kada su ubijeni Zeljko Raznatovic Arkan, Milenko Mandic i Dragan Garic, od 17 pozvanih svjedoka u cetvrtak se pojavilo sedam, pise "Blic" od petka. "Svetlana Raznatovic, supruga pokojnog Arkana i njena sestra Lidija nisu se odazvale pozivu posto je iz poste vracen sudski poziv sa oznakom 'neurucivo'", rekao je sudija Pordevic. Kako prenosi Srna, list navodi da se na glavnom pretresu nisu pojavili ni Zvonko Mateovic, Arkanov telohranitelj koji je ranio Dobrosava Gavrica, optuzenog za trostruko ubistvo, kao i Branko Jeftovic Jorga, koji je bio prisutan u hotelu u vreme ubistva, zato sto je i na njihovim sudskim pozivima pisalo "neurucivo". "Svedoci koji se ne odazovu bice kaznjeni, a sto se tice Mateovica i Jeftovica, ponovo cu urgirati SUP-u da dostavi njihove adrese, kako bi nalozio privodjenje ove dvojice na sledeci pretres", rekao je sudija Pordevic.

Radnik hotela Aleksandar Corto izjavio je da je video kako Arkana iz hotela iznosi policajac u uniformi, jedan covek u zelenom odelu, a tu je bila i Ceca. On je dodao da je video Arkana tog popodneva kako se slikao sa direktorom "Komercijalne banke" Ljubom Mihajlovicem. Nakon sudjenja jedan od Arkanovih prijatelja rekao je novinarima da "zna da je Dragan Nikolic Gagi uhapsen pre tri dana u Madjarskoj" i da ga "sada cuva Rade Markovic". Dragan Nikolic se nalazi u bekstvu od momenta ubistva u "Interkontinentalu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: