Četvrtak, 18.01.2001.

14:20

NOVI PARLAMENT I VLADA SRBIJE IDUCE NEDELJE

Izvor: B92

Default images
Jedan od lidera Demokratske opozicije Srbije i kandidat za potpredsednika nove Vlade Srbije Nebojsa Covic izjavio je u sredu da ce novi parlament i vlada biti konstituisani u roku od sedam dana. Kako prenosi Srna, Covic je rekao da ce Republicka izborna komisija u cetvrtak proglasiti konacne rezultate decembarksih izbora u Srbiji, nakon sto je Vrhovni sud Srbije odbio zalbu Srpske radikalne strane na izborne rezultate.

"Konstituisanje Skupstine Srbije se moze ocekivati vec sledece nedelje jer je SRS dostavila Republickoj izbornoj komisiji spisak imena poslanika koji ce biti u novom sazivu republickog parlamenta. Prvu konstitutivnu sednicu treba da zakaze dosadasnji predsednik Narodne Skupstine Srbije Dragan Tomic. Ocekuje se da ce na trecoj sednici biti izabrana i nova republicka vlada, rekao je za Radio B 92 sef pres sluzbe Skupstine Srbije Zoran Djumic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: