Nedelja, 14.01.2001.

11:24

DVA LICA POGINULA U SAOBRACAJNOJ NESRECI U GORNJEM MILANOVCU

Izvor: B92

Default images
Dva lica su poginula, a jedno je tesko povredjeno u saobracajnoj nesreci koja se dogodila u nedelju ujutru oko 3.00 casa u Ulici kneza Aleksandra u Gornjem Milanovcu, javlja SRNA. Prema recima istraznog sudije Opstinskog suda u Gornjem Milanovcu Milisava Cvetkovica, na licu mesta zivote su izgubili Marko Jakovljevic (21), koji je upravljao vozilom "zastava 101", registarskih oznaka KG 104-25, i njegov saputnik Zoran Mirkovic (20), dok je treci putnik - Rajko Sutic zadobio teske telesne povrede, prenosi Tanjug. Sutic je na lecenju u Medicinskom centru u Gornjem Milanovcu. I poginuli i povredjeni Sutic su iz Gornjeg Milanovca.

Ocevici udesa su potvrdili da se vozilo, kojim je upravljao Jakovljevic u trenutku udesa kretalo brzinom vecom od 100 kilometara na sat. Jakovljevic je izgubio kontrolu nad vozilom koje je udarilo u stub za osvetljavanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: