Petak, 12.01.2001.

16:57

MIRA MARKOVIC OTPUTOVALA U MOSKVU?

Izvor: B92

Default images
Informaciju da je predsednica direkcije JUL-a Mirjana Markovic , u petak ujutru otputovala za Moskvu, nije bilo moguce proveriti na beogradskom aerodromu. »Nije nam dozvoljeno da dajemo takve informacije« receno je Radiju B92 u JAT- u. Sluzbenici su takodje naglasili da pod imenom Mirjane Markovic ni jedna osoba nije usla u avion koji je jutros odleteo za Moskvu. Predsednik JUL-a Ljubisa Ristic nam je rekao da takvu informaciju cuje prvi put i da ne zna da li je to tacno.«U svakom slucaju sastanak direkcije JUL-a je u ponedeljak, i ako je gospodja Markovic otputovala, u ponedeljak ce sigurno biti tu« rekao je Ristic za Radio B 92.

Komentarisuci vest o odlasku Mire Markovic iz zemlje, savezni ministar policije Zoran Zivkovic je rekao: "G-dja Mira Markovic je, hteli mi to ili ne, svidjalo se to nama ili ne, savezni poslanik i koliko ja znam ona nema nikakvu zabranu kretanja, niti savezni poslanik bez odluke Veca savezne skupstine ne moze da bude gonjen itd. Ja mogu da vam kazem sta sam rekao na protestima '96-te, tad je gospodja Markovic isla u Indiju da nesto sredjuje izbor za mis sveta, rekao sam okupljenim gradjanima da ima dve vesti, jednu dobru i jednu losu - dobra vest je da je g-dja Markovic otisla u Indiju, a losa vest je da ce se vratiti", rekao je Zivkovic, prenosi B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: