Četvrtak, 04.01.2001.

16:42

ILIC OPTUZIO BUDUCEG POSLANIKA SSJ DA JE MAFIJAS

Izvor: B92

Default images
Gradonacelnik Cacka Velimir Ilic optuzio je u cetvrtak predsednika okruznog odbora Stranke srpskog jedinstva i buduceg narodnog poslanika Radmila Misovica da se nalazi na "celu grupe kriminalaca i mafijasa" koji pod zastitom stranke pokusavaju da destabilizuju lokalnu vlast. Povod za ovako teske optuzbe bio je incident u novogodisnjoj noci, kada je na gradskom trgu u masu gradjana, neposredno posle ponoci, baceno nekoliko patrona suzavca. Ilic je na konferenciji za novinare rekao da je vise svedoka u policiji potvrdilo da je suzavac bacio "momak iz Misovicevog okruzenja". "Trazimo postovanje zakona, a ne koncentrisanje mafije koja stiti Misovica, nazalost bivseg sportistu ovog grada. On se nalazi u spici grupe koja je pod firmom patriotskog saveza u Cacku pocinila brojne kriminalne radnje tokom bombardovanja, od progona gradjana, sverca cigareta, pa sve do reketiranja privatnika preko KK Borac", rekao je Ilic.

Prozvani Misovic je odbacio sve optuzbe i na konferenciji za novinare pozvao istrazne i pravosudne organe da pokrenu postupak povodom Ilicevih izjava, koje je okarakterisao kao "ulicarsko i prostacko prozivanje javnih licnosti, bez postojanja dokaza o krivici".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: