LABUS: NAJGORE JE PROSLO

Izvor: B92

Utorak, 07.11.2000.

17:03

Default images
Potpredsednik savezne vlade Miroljub Labus saopstio je na konferenciji za novinare da je sa UNMIK-om postignut dogovor da se deo duga za struju koji misija UN ima prema EPS-u vrati isporukom struje iz Bugarske, prenosi B92.

"Imali smo veoma dobar razgovor sa Karlom Biltom, specijalnim izaslanikom za Balkan. Mislim da smo nasli jedno zadovoljavajuce resenje uz podrsku Evropske komisije, da jedan tog duga ne bude placen novcem, nego kroz isporuku struje i to nama odgovara jer bismo mi taj novac morali da koristimo za uvoz elektricne energije. Ocekujemo povecanu isporuku iz Republike Srpske i povecanu isporuku preko pravca Madjarske i iz Rumunije", izjavio je Labus.

»Mislim da je najgore proslo«, rekao je Labus povodom nestasice struje i dodao da se postavlja pitanje da li je do svega ovoga trebalo da dodje. »Savezna vlada ocekuje izvestaj republicke vlade i vecu disciplinu i kontrolu onoga sto se desava u Elektroprivredi Srbije«, rekao je Labus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: