PRETHODNA VLAST NA PROTOKOL POTROSILA DVA MILIONA DINARA

Izvor: B92

Petak, 27.10.2000.

13:20

Default images
U Skupstini opstine Gornji Milanovac za devet meseci ove godine potroseno je na racun troskova protokola vise od dva miliona dinara, saopsteno je u petak na prvoj radnoj sednici novoizabranog opstinskog parlamenta, javlja Beta.

Kako je receno na sednici, prethodna vlada je potrosila 2.022.000 dinara, a bilo je planirano da se potrosi 650.000 dinara.

Kako je agenciji Beta rekao odbornik u SO, predsednik Nove demokratije iz tog grada Dejan Carevic, bivsi opstinski funkioneri su "na ime reprezentacije" dnevno trosili po 30 studentskih mesecnih stipendija. Na sednici je zakljuceno da se, zbog ogromnih gubitaka u budzetu, koji iznosi 51.878.900 dinara, angazuje finansijska inspekcija i da citavu budzetsku potrosnju posebno kontrolise i o tome obavesti opstinski parlament. Protiv svih koji nisu radili u skladu sa zakonom i nisu postovali odluke SO, podnece se krivicna prijava i traziti nadoknada potrosenih sredstava. Posto racuni stalno pristizu, ocekuje se da ce budzetski gubitak biti i veci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: