Sreda, 11.10.2000.

10:30

VALJEVSKI SPS: ZA RASKID KOALICIJE SA JUL-OM

Izvor: B92

Default images
Valjevski odbor Socijalisticke partije Srbije zatrazio je da ta stranka raskine koaliciju sa Jugoslovenskom levicom na svim nivoima, javlja Beta. "Trazicemo imperativno da se sa JUL-om politicki razvencamo na svim nivoima", saopstio je Izvrsni odbor valjevskog SPS-a. Socijalisti Valjeva su zatrazili i da Skupstina Srbije formira anketni odbor koji ce utvrditi odgovornost za upade u drzavne institucije i javna preduzeca. "Zahtevamo da se odmah prekine sa organizovanjem namestenih strajkova i smena u privredi", pise u saopstenju.

Valjevski socijalisti su izrazili nezadovoljstvo izbornim rezultatima, ali su istakli da postuju izbornu volju naroda. "Zahtevamo da se postavi pitanje odgovornosti svih koji su na bilo koji nacin ucestvovali u radnjama koje su dovele do neregularnosti predsednickih izbora i da se u tom pogledu preduzmu odgovarajuce mere", istakao je SPS Valjeva. Valjevski socijalisti su zatrazili da se dogovorom "svih relevantnih politickih stranaka u zemlji formiraju savezna i republicka vlada i odmah preduzmu mere za funkcionisanje pravne drzave".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: