Četvrtak, 24.08.2000.

16:00

BLOKIRANI PUTEVI PREMA RS?

Izvor: B92

Default images
Pripadnici Vojske Jugoslavije, kako javlja Montena-faks, blokirali su sve regionalne puteve koji od Pljevalja vode prema Republici Srpskoj, kao sto su to nedavno cinili i u pogranicnim selima u niksickoj opstini. Rampama i barikadama onemogucen je saobracaj i mestanima sela Bukovica, Bogova, Sula i Povlace koji su, kako sami isticu, zivotno vezani za RS, jer su im tamo zemlja, kuca, skola ili radna mesta, a mnogi svoje prizvode sada nemaju gde da prodaju.

Zvanicni granicni prelaz Metaljka, izmedju Crne Gore i Republike Srpske, na teritoriji Pljevalja, funkcionise bez zastoja i problema, izjavio je predsednik opstine Pljevlja Radoman Gogic. Komentarisuci informacije crnogorskih drzavnih medija da su "svi prelazi u opstini Pljevlja prema RS, blokirani od strane VJ, Gogic je rekao da se radi o "obicnom medijskom manipulisanju”. “Neki misle da su granicni prelazi svi prevoji i svi puteljci, od kojih neki nemaju tretman ni lokalnog puta. To je samo zabluda kod onih koji ne znaju sta je granicni prelaz", rekao je gradonacelnik Pljevalja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: