Kampaco na potpis od Reala – "voli Madrid i nije do novca"

Urednik jednog od najuticajnijih košarkaških portala "Eurohoops" tvrdi da Argentinca od prelaska u madridski tim deli samo potpis.

Izvor: B92

Petak, 02.06.2023.

18:36

Kampaco na potpis od Reala –
Foto: Starsport/Pedja Milosavljevic

Saga oko nastavka karijere Fakunda Kampaca dobila je novu epizodu, ne mnogo drugačiju od mnogih prethodnih, pošto i prema ovoj verziji koja je plasirana u petak - Argentinac će od naredne sezone igrati za madriski Real.

Vest je stigla "iz pera" jednog od urednika specijalizovanog košarkaškog portala "Eurohoops" Arisa Barkasa koji tvrdi da je posao završen i da će sjajni plej potpisati trogodišnji ugovor sa Madriđanima. Prema njegovim izvorima, Fakundo je dogovorio platu od 3 miliona evra po sezoni, s tim da će na kraju inkasirati duplo manje (1.5) kada se odbije poraz, plus od te sume treba oduzeti još novca - jer Kampaco i dalje duguje Realu deo na ime obeštećenja za NBA klauzulu.

Jasno je da se Argentinac odriče solidnog novca samim potpisom za Real, ali, kako dalje navodi "Eurohoops", Kampacu to ne predstavlja problem jer jednostavno želi da bude deo "Kraljevskog kluba".

Otud je i bio spreman za određene ustupke oko finansija. Voli Madrid i novac mu ne igra presudnu ulogu u ovoj priči.

Kampacu je ostalo da finišira sezonu sa Zvezdom, čeka finale ABA lige, čime će spustiti zavesu na fenomenalnu sezonu u kojoj je, kada je reč o Evroligi, briljirao sa 15 poena i 5.9 asistencija u proseku po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Podeli: