Brak mrak

Brak mrak je humoristički sitkom koji kroz brojne zaplete svakodnevno donosi gledaocima mnogo smeha I zabave svakog radnog dana u 15:15.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.03.2023.

11:24

Brak mrak

Radnja se vrti oko supružnika Milana i Ljubinke čijem braku se bliži kraj. Ljubinka sumnja da je Milan vara, Milan smatra da ga Ljubinka ne ceni i da uskraćuje njegovu slobodu. Kada su na ivici razvoda njihovi životi se menjaju za 180 stepeni. Na vratima njihovog stana se pojavljuje advokat Nestorović, koji im saopštava da je Milanova baba-tetka Milanka umrla i svo svoje bogatstvo ostavila Milanu. Radost zbog nasledstva prekida saznanje da postoji ugovor koji mora biti ispoštovan, kako bi novac došao do Milanovih ruku. U ugovoru piše da Milan i Ljubinka ne smeju da se posvađaju i da moraju čuvati Milankinog ljubimca, miša Boška. Milan ima fobiju od miševa i razmišlja da se odrekne nasledstva ali ga Ljubinka ohrabruje i pokušava da ga spreči. Na dalje daju sve od sebe da održe lažnu sliku o svom životu. Glavne uloge tumače: Ana Bartoli, Ivan Ninčić, Olivera Ježina, Vladimir Grbić…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: