Novi studenti napustili akademiju

Izvor: B92

Utorak, 11.11.2008.

09:21

Default images

Oni su na akademiji proveli samo dve nedelje, a na oproštaju Mika je poželela da se izvini svim kolegama zbog ružnih reči koje je izgovorila u kući.

- Javno se izvinjavam svima koje sam povredila. Žao mi je što odlazim posle ovako malo vremena - izjavila je Mirjana Kostić.
Njen kolega iz Makedonije je samo kratko prokomentarisao „idemo u provod“.
Sinoćni nastup studenata obeležio je specijalni gost Dalibor Andonov Gru, koji je otpevao duet sa Danijelom Pavlovićem.

- Imam veliku tremu. Nisam dugo ima nastupe - pravdao se popularni beogradski reper.

Ipak, najveće komplimente za interpretaciju pesme „Bato“ dobila je Sonja Bakić, koju je na sceni izgrlila Kaliopi Bukle. To priznanje nije joj pomoglo da popravi raspoloženje jer u publici nije sedeo njen dečko Siniša.
- Predstavili su me u kući kao da mi do njega nije stalo - požalila se Sonja.

Iznenađenje večeri doživeo je Splićanin Igor Cukrov, koga je nakon mesec i po dana apstinencije na sceni poljubila verenica Adela.
Publika je ponovo sms glasovima šesti put od nominacija spasila Aleksandra Belova, dok je direktor akademije imunitet dodelio Ani Bebić. Studenti su pomilovali Nikolu Paunovića, a za ispadanje sledećeg ponedeljka su nominovani Milica Majstorović i Adnan Babajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: