Adel uvela stroga pravila na koncertu: Ulaz samo za one sa vakcinom i negativnim PCR testom

Fanovi koji žele da prisustvuju koncertu pevačice Adel u Las Vegasu moraju da pokažu dokaz da su potpuno vakcinisani i da imaju negativan test na kovid 19, piše Dejli mejl.

Izvor: Index
Podeli
Foto:EPA/MALTE CHRISTIANS
Foto:EPA/MALTE CHRISTIANS

"Organizator događaja zahteva da svi učesnici ovog događaja budu potpuno vakcinisani (14 dana od poslednje doze vakcine) i da imaju negativan test na kovid 19 urađen 48 sati pre koncerta“, stoji na stranici na kojoj se prodaju karte za Adelin koncert.

I dokaz o vakcinaciji i rezultat testa mora da izda zdravstveni radnik koji sprovodi vakcinaciju ili testiranje. Negativan rezultat kućnog testa na kovid 19 neće biti dovoljan za ulazak na koncert.

Ovaj zahtev važi za sve koji se kvalifikuju za vakcinu, bez izuzetka. Deca koja ne ispunjavaju uslove za vakcinaciju moraju da donesu dokaz o negativnom testu na kovid 19 urađenom u poslednjih 48 sati i da nose masku tokom koncerta.

Adel je prošle nedelje otkrila da će imati više nastupa između 21. januara i 16. aprila u Koloseumu u Cezar palati. Karte je trebalo da budu u prodaji u utorak, ali se zbog pada Amazona očekuje da će karte biti dostupne za kupovinu od danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 18 idi na stranu