B92.net preporuka: Kuda, gde i šta za vikend?

Možda je napolju vetrovito i hladno, a epidemiološke mere utiču na bezvoljnost i nekretanje, ipak, ne želimo da vam dozvolimo da vikend provedete bez zabave.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Shutterstock/Semenova Jenny
Foto: Shutterstock/Semenova Jenny

Dakle, ovo su neke od naših preporuka za dane odmora.

Sajam

Ovog vikenda ako ste u Beogradu, nemate važnih obaveza i korona-statičnost vas čini nervoznim, "Expo Zim" na Beogradskom sajmu je pravo mesto za vas. Aranžmani, promocije, ski oprema, popusti... Od rukavica do vezova, sve je dostupno i po primamljivim cenama. Ulaznica 350 dinara; sat parkinga 150 dinara.

Muzej

Galerija prirodnjačkog muzeja ovog vikenda je idealna destinacija za dekadentne konzumente kavijara. Sve što i ikri niste znali, pa i nešto više moći ćete da saznate u ambijentu ovog predivnog prostora na Kalemegdanu.

Pozorište

Prijaće i vama i vašoj deci, ali i detetu u vama, ove subote potpuno stara priča u potpuno novom odelu. Tako je to kada matematičar napiše priču. "Alisa u zemlji čuda" u Pan Teatru.

Raspomami se

Ako imate volju, vreme, propusnicu, entuzijazam a u isto vreme dozu sentimentalnosti onda nikako ne smete propusti subotnji spektakl u klubu "Half", Marko Nastić pušta muziku uz nemačkog saborca di džeja Szarafa.

U toplini doma...

Serija: Iscrpljeni od radne nedelje, "crnog petka" i turbulentnog vremena, najbolje je da frustracije sanirate uz "bindžovanje". Za one koji su je propustili, serija "Lupin" je idealna da vam pomeri fokus, ali i da nešto naučite.

Crtana serija: Obožavate video igrice, gledali bi ste crtani, ali vam je neprijatno zbog ukućana i krštenice, ne brinite... Animirana serija "Arkejn" će vam dati alibi za sve.

Film: "Mank" Upoznajte Holivud tridesetih kroz oči duhovitog scenariste i alkoholičara Hermana Mankijevica, koji pokušava da dovrši scenario za „Građanina Kejna”.

Uz ekran nezaobilazne "hommejd" kokice. U jednoj šerpi napravite klasične kokice sa morskom soli. U drugoj otopite 75 grama putera, žutog šećera i jedne kesice vanilinog šećera. Kokice prelite ovom smesom.

A šta ćete vi raditi ovog vikenda? Pišite nam u komentarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 19 idi na stranu