Kaliopi uoči koncerta: "Ne delim publiku na vakcinisane i nevakcinisane" VIDEO

Koncertnu turneju, koju je zaustavila pandemija, Kaliopi nastavlja tamo gde je tada stala koncertom 31. jula u Nišu. "Još uvek mi u glavi svira energija kojom su me dočekale Nišlije", kaže makedonska pevačica i kantautorka.

Izvor: B92

Utorak, 20.07.2021.

12:41

Kaliopi uoči koncerta:
Foto: Printskrin/TV Prva

"Uzbuđenje je toliko veliko, mislim da nas je ova pandemija i izolacija toliko uspavala, ali je opet probudila one stare želje, jer svi jedva čekamo da stanemo na scenu i zapevamo na glas pred publikom. Zadnji koncert koji smo imali u Nišu je bilo pre godinu i po dana. Možete misliti kako je biti bez muzike, bez zagrljaja godinu i po dana, to je kao da vam je neko oduzeo život", rekla je pevačica Kaliopi Bukle.

Tokom pandemije radila je na novim pesmama, radila je "Caliopi fan art" koji je išao onlajn tri meseca

"Ne delim publiku na vakcinisane i nevakcinisane, niti želim da bilo koga primoravam da dođe na moj koncert. Želim da napravim slavlje života pod vedrim nebom", dodala je za TV Prva.

Pevačica priznaje da je bila oduševljena dvorištem univerziteta u Niškoj banovini i smatra da je to sada za ovo vreme idealan prostor za koncert.

Kad dođe kraj pandemije, biće i koncert na Niškoj tvrđavi, obećala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Podeli: