Ponedeljak, 09.09.2002.

08:58

Rakocevic za B92: Kvalitet na nasoj strani

Izvor: B92

Default images
Od specijalnog dopisnika B92 iz Indijanapolisa, Zorana Panjkovica

Samo pobeda "plave" u danasnjem susretu vodi u cetvrtfinale, dok bi poraz znacio oprostaj od borbe za medalju i sraman povratak kuci. Pobeda, i pre svega igra protiv Brazila cini se da je povratila samopouzdanje svetskim sampionima. Govoreci o uspehu protiv Brazila, Igor Rakocevic se osvrnuo i na vecerasnji susret sa Turskom:

"Resili smo da se ne obrukamo jos jednom, posto smo protiv Portorika doziveli katastrofu i zaista igrali sramno i bila bi sramota da smo izgubili od Brazila. Ovo je jedini put kojim mi mozemo da idemo, boricemo se do kraja i to je jedini pristup uz koji mozemo da pobedimo i napravimo dobar rezultat. Sada smo u dosta teskoj situaciji sto se rezultata tice. Igramo sa Turskom, koja je dosta kvalitetna ekipa. Mislim da je ipak kvalitet na nasoj strani i sve ce zavisiti od nas. Ako se budemo borili, igrali pametno i maksimalno zalagali verujem da cemo pobediti."

Predvidjanja vaseg izvestaca, da se Amerikanci mogu izbeci do finala, dosla su nadomak realizicije. Prostalo je samo da Jugoslavija veceras pobedi Tursku, a da Spanija savlada Brazil, naravno, sve pod uslovom da Amerika savlada Argentinu, a Portoriko – Angolu.

Dakle budimo strpljivi rasplet pocinje tacno u 21 cas kada se sastaju finalisti proslog evropskog prvenstva.

Poslusajte komentar Igora Rakocevica pred duel sa Turcima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: