"Kažu da nećemo u EU – videćemo. EU nam je strašno važna, ali su nam ubijena deca mnogo važnija"

Komentarišući poruke i pretnje iz Hrvatske koje je Srbija dobila, Vučić je večeras istakao da on nema problem s Hrvatima.

Izvor: B92
Podeli
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

"Ja želim da predstavnici hrvatske manjine budu deo nove vlade. Zanimljivo mi je da je ovakva hajka pokrenuta protiv cele zemlje", rekao je on.

Naglasio je i da su pre nekoliko meseci izašli daje tukao zatvorenike u Petrinji iako nikad tamo nije bio.

"Zamislite da mi to izmislimo o predsedniku neke druge zemlje kakav bi to bio skandal. Nisu se izvinili, samo su nastavili", dodao je.

Pročitajte još:

Vučić: Ne mislim da mi treba da uvodimo vanredno stanje

Odgovor iz Srbije na Milanovićeve pretnje: "Znamo kako smo prošli..."

A što se tiče optužnica, kazao je da se nije mešao u to.

"Ali sam ponosan na činjenicu da će porodice ubijene dece imati nadu da će pravda barem delimično biti zadovoljena", poručio je Vučić.

"Ja vas pitam da li hoćete da životi nevine dece budu bačeni onako zato što je nekom palo na pamet da baca bombe? I niste se setili da kažete išta o tom zločinu i onda im je kriva Srbija".

"Kažu da onda nećemo da uđemo u EU – videćemo. Ali, mnogo volimo EU i strašno nam je važna, ali su nam ta deca mnogo važnija od svakog NATOa, EU i svega drugoga. Mi ćemo svoj posao, oni svoj, a da ih molim i puzim i klečimo, ne pada mi na pamet. Oni koji su ubijali decu moraju da odgovaraju", jasan je bio predsednik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 68 idi na stranu