Vučić uputio snažnu poruku sa skupa "Srbija nade": Ja sam vaš i uvek ću biti vaš FOTO/VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras na velikom skupu "Srbija nade" u Beogradu, ispred Narodne skupštine, gde se okupilo oko 200.000 građana.

Izvor: B92

Petak, 26.05.2023.

22:45

Vučić uputio snažnu poruku sa skupa

"Beskrajno vam hvala što ste u ovolikom broju došli na plato ispred Narodne skupštine, ali pre svega vam hvala što ste pokazali koliko ste uporni i spremni da se borite za normalnu i pristojnu - svoju Srbiju.

Jedinstvo i zajedništvo danas su nam potrebniji nego ikada. Kada smo ujedinjeni, tada nam niko ne može ništa. Samo snažna i jedinstvena Srbija može da izađe na kraj sa bezbroj problema. Nastavićemo da se borimo za Srbiju zajedno i pobeđivaćemo zajedno! Ja sam vaš i uvek ću biti vaš!

Hvala vam na ogromnoj podršci i ljubavi i molim vas da nastavimo da pobeđujemo zbog budućnosti jedine otadžbine koju imamo! Neka živi Srbija!", poručio je Vučić.
Vučić je na Instagramu objavio snimak sa večerašnjeg skupa, na kome su, uprkos kiši i lošem vremenu, bili građani koji su došli u velikom broju iz svih delova zemlje.

"Hvala na svemu. Beskrajno vas volim. Ono što tražim od vas je vera u Srbiju, ljubav za Srbiju i borba za Srbiju! Neka živi Srbija!", poručio je predsednik Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Podeli: