Petak, 26.05.2023.

09:35

Građani iz cele Srbije u Beogradu; Orilo se "Srbija, Srbija" VIDEO/FOTO

Građani iz cele Srbije danas su u Beogradu na velikom skupu "Srbija nade", koji je počeo u 19 časova i na koji je pozvao predsednik Srbije.

Izvor: B92

Građani iz cele Srbije u Beogradu; Orilo se

Prva slika od jutros stigla je od oko 600 rudara i radnika Kombinata "Trepča", koji su još noćas krenuli put Beograda da podrže predsednika Aleksandra Vučića.

Oni su razvili i svoje zastave, a u autobusu se ori “Srbija, Srbija”! Rudari i njihove kolege iz “Trepče” krenuli su iz Zvečana i Leposavića uz jednu poruku da samo sa Aleksandrom Vučićem na čelu imaju nadu za svoj ostanak i opstanak na Kosovu i Metohiji!

Pozdrav iz Niša

Meštani Trgovišta takođe su krenuli na veliki skup. Podrška stiže i iz Lebana. Na skupu će biti i građani iz Negotina. Pred skup obratili su se i meštani Babušnice. Podrška stiže i iz Kladova. Građani Leskovca krenuli ka Beogradu. Podršku najavili i iz Preševa. Građani su krenuli na skup "Srbija nade" i iz Kuršumlije. Podrška stiže i iz Priboja. Krenuli i meštani iz MO Pečenjevce. Pirot je takođe "krenuo" za Beograd. Krenula je i Grdelica. Građani krenuli i iz Bora. Oglasili se i stanovnici Niša. Piroćanci su već na putu za Beograd.

Niš – MO Čair

Sjenica

Građani Prijepolja spremni za veliki skup. Gradonačelnica Niša Dragan Sotirovski se obratila pred skup. I Bela Palanka je uz Aleksandra Vučića. Građani iz Vladičinog Hana takođe idu za Beograd. Meštani iz Kuršumlije su se takođe uputili kako bi prisustvovali skupu "Srbija nade". Žitelji Niša su pošli put Beograda kako bi prisustvovali skupu u prestonici. Takođe, građani Malog Zvornika su krenuli u Beograd zbog skupa. I iz Kruševca krenuli za Beograd. I Svrljig je uz Vučića. Stižu meštani Apatina.
Građani Surdulice stižu u glavni grad Srbije. Građani Kladova stižu... U Beograd pristižu i Valjevci iz naselja Brđani 1 i Brđani 2. Krenuli i građani Vršca. Podrška stiže i iz Kruševca.

Vršac

Stižu i iz Ražnja

Bajina Bašta

Vladičin Han

Apatin – banja Junaković

Žitorađa

Kraljevo

Stižu i građani Pirota

Ljudi iz Kule idu ka Beogradu

Ispred skupštine će biti i Paraćin

Bačka Topola

Stižu i iz Bogatića

Leskovac

Podrška dolazi i iz Raške

Somborci uz Vučića

Prokuplje

Građani dolaze i iz Novog Sada

Dolaze i iz Kostolca

Novosađani stižu na vreme

Krenuo je i Sombor

"Lajkovac je uz Vučića"

Kostolac

Kraljevo

Žitište

Plandšite

Opovo

Složni i ujedinjeni iz Požarevca

Kula Gornji grad

Srbobran

Pančevo

Sombor

Varvarin

Čačak

Novi Sad

Vladimirci

Požarevac

Požega

Voždovac

Vladimirci

Subotica

Batočina

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Podeli: