Gotov sastanak ministara i Vučića

Završen sastanak ministara u Vladi Srbije iz redova SNS i predsednika te partije i Srbije Aleksandra Vučića.

Izvor: Tanjug

Utorak, 07.02.2023.

12:25

Gotov sastanak ministara i Vučića
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AÆIMOVIÆ

Premijerka Ana Brnabić i ministri iz redova SNS došli su danas oko 12.00 časova u Predsedništvo Srbije, a sastanak je počeo oko 12.15.

U Predsedništvo su stigli Nikola Selaković, Darija Kisić, Goran Vesić, Zoran Gajić, Miloš Vučević, Maja Gojković, Mihailo Jovanović, Irena Vujović, Jelena Begović, Jelena Tanasković, Aleksandar Martinović, Siniša Mali, Maja Popović, Tomislav Momirović. Došli su i predsednik parlamenta Vladimir Orlić, kao i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glisić.

Kako je ranije potvrdio Tanjugu ministar trgovine i funkcioner SNS Tomislav Momirović, ministri iz redova iz SNS trebalo bi da se sastanu sa Aleksandrom Vučićem u 12.15 sati.

"Imali smo juče sastanak sa predsednicom vlade Anom Brnabić, gde smo jako negativno reagovali na odredjena dešavanja u Skupštini. Dok se predsednik Republike borio i izborio za naš narod na KiM, zaustavio 'Oluju' na KiM i nove pogrome - da li smo imali podršku od naših partnera", upitao je Momirović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Podeli: