Četvrtak, 25.05.2023.

09:55

Uhapšen ujak masovnog ubice iz Mladenovca: Određen mu pritvor, ovako se branio

Policija je uhapsila G. G. (49), ujaka Uroša Blažića zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

Izvor: Blic

Uhapšen ujak masovnog ubice iz Mladenovca: Određen mu pritvor, ovako se branio
FOTO TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIÆ/ bg

Uhapšen je u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje se odnose na poreklo oružja kojim je Uroš Blažić ubio osmoro ljudi i veći broj ranio osoba u selima Dubona i Malo Orašje.

G. G. je uhapšen nakon zajedničkog rada Višeg javnog tužilastva u Smederevu i Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije.

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu sud mu je odredio pritvor do 30 dana.

Pritvor mu je određen zbog postojanja okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke čije ispitivanje predstoji u istrazi, kao i s obzirom na postojanje okolnosti koje ukazuju na uznemirenje javnosti, rečeno je za Tanjug u tom tužilaštvu.

Osumnjičeni je danas u tužilaštvu izneo odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela. G.G. je osumnjičen za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Podeli: