Šef: "Iran planirao teroristički napad u Kataru"; Nisu odustali? VIDEO

Šef vojnih obaveštajaca Odbrambenih snaga Izraela rekao je da je Iran navodno planirao da u Kataru izvede nekakvu diverziju, prenose mediji.

Izvor: T.M.

Petak, 25.11.2022.

09:46

Šef:
Foto: Profimedia

General Aharon Haliva govoreći na konferenciji u Tel Avivu, utvrdio je da Iran to za sada nije sproveo u plan iz razloga jer se brine kako će na to sve da reaguje Katar.

Fudbaleri Irana su pre početka utakmice odbili da otpevaju svoju nacionalnu himnu kako bi izrazili nezadovoljstvo trenutnom društveno-političkom situacijom u zemlji. Mediji su pisali da su Navijači Irana tokom intoniranja himne pre početka utakmice Irana i Engleske glasno zviždali.

To je protumačeno kao čin protesta protiv vlade. Haliva je izjavio da se vlada u Iranu brine da bi protesti mogli da ih koštaju vlasti.

Međutim, Haliva dodaje i da režimu ne preti pad, i ustanovio je da se zbog pritiska kojem je Iran izložen može očekivati još agresivniji odgovori, kako u regiji, tako i u svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: