1. Opozicija tvrdi da su izbori namesteni,a ko je tu istu,,opoziciju,, gurnuo u sukobe sa drzavom i sa strane gleda razvoj dogadjaja?
  Prava ali zaista prava opozicija bi mozda demonstrirala ajd dsetak dana, ali ova vecim delom placena ,,opozicija,, mora da opravda ulozena sredstva u istu.
  (humanista, 18. oktobar 2020 19:54)

  # Link komentara

 2. "uprkos pretnjama zvaničnika da će protiv demonstranata upotrebiti vatreno oružje s bojevom municijom"

  Ovo nisu pretenje mirnim demonstrantima, nego dozvola policiji od preošle nedelje, da može da upotrebi vatreno oružje ako su životno ugroženi što se desilo u napadu pre desetak dana. Inače, nasilno zauzimanje trgova, glavnih ulica, pravljnje barikada i onda dugotrajno pravljenje od njih uporišta i tvrdjava demonstranata nalik Majdanu je pokušano u dve noći prvog vikenda, i tada je bilo najviše nasilja, i uhapšeni najnaslniji (imate snimke, nikakvi članovi biblioteke, nego mladji likovi sa onim ukrajnsim "nacionalnim" frizurama ošišani sa strane, goli do pojasa, veoma agresvini ) To im nije uspelo.
  Slično je uradjeno i u USA kad su Okipiraj Wall Street krenuli da zauzimaju parkove ( iako oni nisu vitalni a funkcionisanje saobraćaja i gradova ). Samo su ih jedan dan počistili i više niko nije čuo za njih.
  (total, 18. oktobar 2020 19:06)

  # Link komentara

 3. Diktator se plasi i ne bira sredstva da ostane na vlasti, jer se plasi Causesku scenarija. Zato i preti narodu bojevom municijom. Nadam se da nece dugo.
  (Milan Indjija, 18. oktobar 2020 19:06)

  # Link komentara