Nedelja, 10.12.2023.

17:49

Vučić: Đilas priča o poštenju, a uzeo 619 miliona evra

Na predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Aleksandar Vučić osvrnuo se i na kapmanju opozicije.

Izvor: Novosti

Vučić: Đilas priča o poštenju, a uzeo 619 miliona evra
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ/ bg

"Od početka kampanje su nas napadali najgorim mogućim neistinama, šireću mržnju ne samo prema meni, nego prema svakom od vas," započeo je Vučić.

"Dali su sebi za pravo da se postave da su pametniji i važniji od nas. Da se našalim, Đilas priča o poštenju, a uzeo 619 miliona evra. I hoće da zbog njegovog poštenja glasate za njega. Nemam ništa protiv loših đaka, ima tu dobrih ljudi, ali loši đaci slušaju učitelje, kao ja profesorku Drulović. A onda se Miki G17 Aleksić, koji nije mogao da završi razred, setio se da kaže da je on pametan, a mi glupi," rekao je on.

"To su isti oni koji su 2008. godine obećavali po 1000 evra, samo što su oni uz tu prevaru zaboravili narod, a sebi u džep stavili 619 milona."

"Ovaj iz G17 i Marinika Tepić su zajedno promenili 12 stranaka. Mnogo je za četiri života. I nemojte da zaboravite da su to oni isti koji su vam obećavali da ćete da dobijete po 1.000 evra. Na to su zaboravili, ali su sebi u džep stavili 619 miliona," zaključio je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli: