Oglasio se GO SNS Kragujevac: "Osuđujemo nasilje u pešačkoj zoni. U strahu su jer znaju da Srbija pobeđuje"

Iz Gradskog odbora SNS-a u Kragujevcu su oštro osudili nasilje koje se desilo danas kada su huligani uništili štand Srpske napredne stranke.

Izvor: B92

Nedelja, 10.12.2023.

16:42

Oglasio se GO SNS Kragujevac:

Tom prilikom povredili su jednu osobu, a drugoj razbili telefon.

Saopštenje GO SNS Kragujevac prenosimo u celosti:

"GO SNS Kragujevac oštro osuđuje nasilje u pešačkoj zoni, koje su izvršili oni kojima iz dana u dan raste panika, jer znaju da je naša izborna lista pobednička! I to u danu kada najveće svetske kompanije poklanjaju poverenje Srbiji i Kragujevcu, pa skladište svoje podatke u Data centru; u danu kada je otvorena Tržnica...

Nasilnici su u strahu, jer znaju da Srbija pobeđuje. Znaju da ništa ne može da zaustavi naš narod da još jednom pokaže da ne naseda na lukave igre gubitnika. Huligani koje je neko očigledno angažovao neće nas pokolebati u odlučnoj podršci politici snažne i moćne Srbije.

Očekujemo od nadležnih organa da brzo otkriju izvršioce i nalogodavce ovog nasilničkog čina. Kragujevac će biti miran i bezbedan grad u kome svako na civilizovan način može da iskaže svoje mišljenje i svoje stavove. Sve može - osim nasilja, koje nećemo dozvoliti ni po koju cenu.

Upozoravamo sve da izbori nisu igra, niti je država igračka za ostvarivanje nerealnih snova onih koji bi na vlast da dođu nasiljem.

Ko gubi - ima pravo da se ljuti, ali nema pravo da ruši. Dok drugi ruše, mi nastavljamo da radimo, gradimo i stvaramo. 17. decembar će biti još jedna potvrda podrške građana politici našeg Predsednika. Srbija ne sme da stane", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Podeli: