Utorak, 21.11.2023.

14:21

Boris Tadić bez ustezanja: Miroslav Aleksić je najveći lažov i manipulator VIDEO

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić odgovorio je nasvojoj mreži "X" nosiocu liste "Srbija protiv nasilja" Miroslavu Aleksiću.

Izvor: B92

Boris Tadić bez ustezanja: Miroslav Aleksić je najveći lažov i manipulator VIDEO
Foto: A.K./ATAImages

Tadićev odgovor prenosimo u celosti:

"Dok govori da ne bi trebalo da napadamo jedni druge Aleksić me direktno napada, jer ovim govori da sam ja izneo laži!

Ne, gospodine Aleksić, nećemo ovako. Građanima je dosta laži, licemerja i manipulacija i ako je tema već otvorena, onda da ne lažemo građane. Sada kada je napravljena šteta, onda to više za Vas nije tema? Zašto taj stav da ne bi trebalo da pravimo štetu jedni drugima niste imali i tokom pregovora, kada ste imali priliku da na delu pokažete sve ovo o čemu sada govorite?

Samo režimu koristi rasturanje opozicionih stranaka, sprečavanje jedinstva i sabiranja svakog opozicionog procenta i iznošenje laži. Umesto da se svi zajedno borimo protiv režima koji vlada obmanama i lažima, deo opozicije takođe lažnim optužbama, ucenama i organizovanima napadima napada druge opozione stranke i građani moraju biti upoznati sa tim u trenutku kada donose odluku kome da poklone svoje poverenje. Upravo ovakvo ponašanje u opoziciji deceniju onemogućava promenu vlasti i slabi opoziciju."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli: