Srpska jutjuberka izvršila samoubistvo

Poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić (21) oduzela je sebi život, preneli su domaći mediji.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.12.2021.

12:58

Srpska jutjuberka izvršila samoubistvo
Foto: Printskrin/TV Prva

Informaciju o smrti mlade influenserke potvrdila je i njena majka Nataša Đukić, objavom na Instagramu.

MUP izdao saopštenje povodom smrti jutjuberke

"Sa ogromnim bolom vas obaveštavam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavestiti", napisala je ona.
Prijateljica Kristine Đukić, influenserka Laura Tešanović, takođe je potvrdila vest da je njena prijateljica Kika preminula u sredu, u večernjim satima.

"Na našu i vašu veliku žalost moram da vas obavestim da Kika više nije sa nama... Preminula je u sredu u večernjim satima. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voleli i poznavali... Volim te Kika zauvek rest in peace", napisala je ona.

Od Kristine se oprostio i influenser Miloš Bajić, poznatiji kao Miloš HD, koji je otkrio da se sumnja na samoubistvo.

"Najviše bih voleo da ovo i jeste glupa šala ili prenk, ali nije. Situacija je ozbiljna i ne mogu svima da odgovorim trenutno, sumnja se na samoubistvo, i ne mogu više ništa da pišem", napisao je on. Kika Đukić bila je srpska gejmerka i influenserka čiji kanal "K1KA" na Jutjubu trenutno prati oko 700.000 pratilaca. Ona je na toj platformi objavila poslednji video-snimak pre četiri dana, a sada se ispod tog snimka nižu komentari u vezi sa njenim odlaskom. Kristina Đukić je rođena 2000. godine u Beogradu. U rodnom gradu je završila osnovnu školu, a pošto nije bila odličan đak i nije imala dovoljno bodova da u prvom krugu upiše srednju školu koju je želela, majka ju je upisala u Srednju železničku školu.

Kako je u jednom video-snimku ispričala, prvi dan je umesto u Železničku otišla u Elektrotehničku školu "Rade Končar". Rukovodstvo škole je posle prvog časa došlo do zaključka da je nema ni na jednom spisku, te su je uputili u Železničku, koja je udaljena dvestotinjak metara od te škole.

Upisana je u razred mašinovođa, ali se tu nije dugo zadržala nego se prebacila u trgovačku školu.

U istoj ispovesti je svojim pratiocima priznala da su je svi ispočetka znali kao devojku koja je promašila školu, a potom i po tome što je jutjuberka i gejmerka. Kako je jednom prilikom rekla, bila je odličan đak, ali je imala dovoljno vremena da se posveti snimanju klipova za Jutjub.

Preko "Minecrafta" do najbrže rastućeg kanala na Balkanu, stoji u njenoj biografiji na Biografija.org.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

207 Komentari

Podeli: