Arijana Grande i dalje u strahu: "Mogao bi da ubije mene ili moju porodicu"

Poznata američka pevačica Arijana Grande zbog nedavnog napada od strane nepoznatog fana, strahuje da bi u nekom trenutku mogao da, kako kaže, ubije nju ili njene bliske prijatelje.

Izvor: B92

Sreda, 22.09.2021.

09:38

Arijana Grande i dalje u strahu:
Foto: Profimedia

Čovek po imenu Aharon Braun uhapšen je 9. septembra nakon što je bez zakonske dozvole provalio u njen privatni posed.

Nepoznati čovek nosio je sa sobom lovački nož, a nakon što je Arijanino obezbeđenje reagovalo na ovaj iznenadni upad, on je pretio da će da ih napadne i ubije.

Ubrzo nakon toga, kako prenose mediji, Arijana je tražila od američkog suda zabranu prilaska, jer ju je, kako kaže, dotični napadač psihički terorisao sedam meseci.

Ona je sada za strane medije izjavila da se zbog nedavnog incidenta boji za svoju sigurnost, kao i za sigurnost svoje porodice.

"Strahujem za svoju sigurnost i sigurnost porodice. Dotični gospodin će nastaviti da dolazi na moj posed, a plašim se da će u jednom trenutku fizički da napadne ili ubije mene ili moju porodicu", rekla je pevačica.

Podsetimo, Arijana Grande bila je kod kuće kada je nepoznati napadač provalio u njen privatni posed.

"Ubiću vas sve", vikao je on, stoji u policijskom izveštaju.

Aharon Braun još uvek je u pritvoru, a zakon ga tereti za pretnje smrću koje je uputio pevačici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Podeli: