Policija objavila neverovatan snimak o NLO: "Nešto se srušilo u moje dvorište, to nisu ljudi" VIDEO

Policija Las Vegasa objavila je snimak odgovora svojih zaposlenih na poziv porodice koja je rekla da se NLO srušio u njihovo dvorište, prenosi 6abc.

Izvor: Jutarnji.hr

Subota, 10.06.2023.

13:21

Policija objavila neverovatan snimak o NLO:
Foto: Profimedia

Porodica je pozvala 911 da prijavi da se nešto srušilo u njihovom dvorištu i da su u letelici videli neobično stvorenje.

Na snimku koji je objavila policija čuje se kako pozivalac kaže da su on, njegov brat i otac bili u dvorištu i popravljali kamion kada se nedaleko od njih nešto sa treskom srušilo.

"Krajičkom oka videli smo da nešto pada sa neba, bilo je svetleće, a kada je udarilo o zemlju, osetili smo zaista veliki udar i kao nekakav nalet energije. A onda smo pored sebe čuli mnogo koraka. Videli smo olupinu i pored nje nekakvo stvorenje visoko 2,5 metra. U olupini je bilo još jedno takvo stvorenje i gledalo nas je velikim očima. Tada smo pozvali hitnu“, rekao je uznemireni čovek.

"To nisu bili ljudi. Sto posto nisu bili ljudi', dodao je. Kako je saopšteno, policijski službenici su izvršili preliminarni uviđaj, ali ništa nisu pronašli. Slučaj je zatvoren i označen kao "neosnovan", rekli su policijski službenici.

Nadzorni odbor američkog Kongresa je u "ranoj fazi“ priprema za saslušanja o NLO-ima nakon nepotvrđenih tvrdnji da su Sjedinjene Države navodno pronašle oboreni vanzemaljski brod – što Pentagon nije potvrdio.

Bivši obaveštajni zvaničnik Dejvid Gruš izjavio je u ponedeljak da američka vlada ima tajni program koji ima za cilj da povrati delove srušenih svemirskih letelica vanzemaljskog porekla i da pokušavaju da utvrde kako ova tehnologija funkcioniše, piše tehnološki portal The Debrief.

Grušova izjava nije dobila javnu potvrdu, a vodeći republikanac u Predstavničkom domu, predsedavajući obaveštajne službe Majk Tarner, takođe je izrazio skepticizam u vezi sa idejom da je američka vlada pronašla vanzemaljski brod.

Gruš je rekao da je dostavio dokaze o takvom programu Kongresu i Kancelariji generalnog inspektora za obaveštajnu zajednicu, navodi The Debrief.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

100 Komentari

Podeli: